Versnellers

Met deze versnellers kan je rekenen op succes!

De versnellers staan voor je klaar om binnen jouw organisatie te werken aan huren en delen. Van het uittekenen van een strategie tot het implementeren van nieuwe business modellen. De 5 partners die mee hun schouders zetten onder de Green Deal Huren en Delen kunnen jou hierbij verder helpen. Wie zijn de 5 versnellers en wat kunnen ze voor jouw organisatie betekenen? Neem rechtstreeks contact op met hen en duik samen in de huur- en deeleconomie!

Made helpt organisaties om hun circulaire ambities scherp te stellen en te realiseren. Ook via de Green Deal Huren en Delen. Ontdek deze versneller.
S&L wijst organisaties de weg naar meer impact met de juiste strategie. Ook de deelnemers van de Green Deal Huren en Delen. Ontdek deze versneller.
Switchrs bouwt circulaire businessmodellen voor organisaties. Ook voor de deelnemers van de Green Deal Huren en Delen . Lees meer over deze versneller.
CSI-UGent verzamelt en deelt kennis over huren en delen in de circulaire economie. Ook via de Green Deal Huren en Delen. Ontdek deze versneller.
VITO brengt de impact van circulaire initiatieven in kaart. Ook voor de Green Deal Huren en Delen. Lees meer over deze versneller.

Met deze 6 stappen in het design- en innovatietraject boost jij jouw idee en behaal je gegarandeerd succes.